ERHVERVSKUNDER

Lad Alslev Anlæg varetage vedligeholdelsen af din virksomheds udendørsarealer, da vi har stor ekspertise på dette forretningsområde gennem mange års erfaringer fra velfungerende virksomhedssamarbejder.

Vi kan levere totalløsninger, hvor Alslev Anlæg står for den daglige vedligeholdelse af virksomhedens grønne områder og udførelse af anlægsopgaver.

Vi aftaler i samarbejde med kunden om krav og ønsker til opgavens omfang, og så står vi for at udføre opgaven. På denne måde kan virksomheden få en bedre vedligeholdelse af sine grønne områder, og dermed også skabe en bedre driftsøkonomi.​

Boligselskaber

For at bo godt og trives i sin bolig skal de ydre rammer om boligen være pæne og velholdte. De grønne arealer omkring boligen skal være inspirerende for beboerne, således at arealerne aktivt vil blive benyttet af beboerne, og at beboerne føler, at de får en god oplevelse i de omkring liggende arealer.

Lad Alslev Anlæg som er specialiseret i anlæg, renovering og vedligeholdelse af grønne områder i boligforeninger varetage de grønne arealer, med det formål at skabe de gode rammer for Jeres beboere.

Alslev Anlæg varetager vedligeholdelse af grønne områder for boligforeninger og boligselskaber. Vi står for den daglige drift for boligselskabers grønne områder, med det formål at boligselskabet ikke skal spekulere på vedligeholdelsen af de grønne områder, som boligselskabet ejer.

Ønsker I at få et tilbud eller en dialog omkring vedligeholdelse, renovering eller anlæg af Jeres grønne områder, så kontakt os enten via hjemmesiden ”Kontakt os” eller ring til os.​