GRÆSKLIPNING OG GØDNING

Vi har mange års erfaring inden for udførelse af græsklipning og gødning af græsplæner.

– inkl. skråninger/højt græs

Alslev Anlæg tilbyder græsklipning og gødning af store græsplæner inklusiv græsklipning på skråninger og andre svært tilgængelige steder omkring boligforeninger og virksomheder.

For at få en tæt, flot og slidstærk græsplæne, kan man øge græsplænens vækst ved tilførsel af gødning. Med Gødning af græsplænen bliver plænen i stand til at modstå slid, tørke, ukrudt og sygdomme.

Gødningsplan

Hvis boligforeningens græsplæne eller grønne arealer ofte er meget slidt eller udtørret, kan gødskning og en gødningsplan være en god idé. Med udgangspunkt i vækst- og vejrforholdene udarbejder vi en plan, så boligforeningen får en velplejet græsplæne og grønne arealer.

Rådgivning

Vi yder også gerne rådgivning ved etablering af grønne områder til boligselskaber. Ved at vælge den rigtige græstype og blande arter og sorter, kan man udnytte de forskellige græssorters gode egenskaber og få den bedste græsplæne til formålet.

Spar penge på serviceaftaler!

Vi tilbyder serviceaftaler, der inkluderer fast pleje og vedligeholdelse af græsplæner, parkeringsarealer samt grønne områder. Med en fast serviceaftale opnår du kontante fordele, mindre administration og tilfredse beboere.

Med vores moderne maskinpark er vi i stand til at udføre græsklipning og gødning af store arealer til boligselskaber og virksomheder hurtigt og effektivt.

Vi udfører græsklipning på hele Sjælland.

Tilbud på græsklipning og gødning?

Så kontakt venligst Jens Petersen på telefon 40 45 54 61 eller jens@alslev-anlaeg.dk