2
3
1

LÆGNING AF FLISER

Lægning af fliser kan for mange være et kompliceret håndværk. Men hos Alslev Anlæg har vi mange års erfaring og høj ekspertise inden for lægning af fliser.

Vi udfører lægning af fliser for boligselskaber, ejendomsforeninger, kommuner, virksomheder og private kunder.

Vi lægger fliser i alle slags materialer og til alle slags formål:​

Lægning af fliser med en skræddersyet løsning

Når vi udfører lægning af fliser, skaber vi løsninger, der er tilpasset vores kunders individuelle behov. På baggrund af en tæt dialog med dig som kunde skræddersyr vi en løsning, der matcher dine ønsker og din økonomi.

Er der eventuetl behov for en trappe eller en støttemur i samme omgang, som vi lægger fliser, kan vi selvfølgelig også klare den opgave. På den måde er du sikret, at trappen eller støttemuren bliver i samme materiale som fliserne og af samme høje kvalitet.

Altid høj kvalitet

Vi sørger selvfølgelig for, at underlaget er i orden, inden vi påbegynder fliselægningen. Vi sørger for at komprimere underlaget, inden vi lægge fliserne, så resultatet bliver langtidsholdbart og uden uligheder.

Med vores professionelle team af brolæggere og anlægsgartnere er du garanteret en lægning af fliser i høj kvalitet

Få tilbud på lægning af fliser

Vi udfører lægning af fliser på hele Sjælland og især i områderne omkring Næstved, Karise og Køge.

Du kan kontakte Jens på telefon 40 45 54 61 eller jens@alslev-anlaeg.dk, hvis du har brug for en professionel lægning af fliser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.