PRIVATKUNDER

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter.

Derfor tilbyder Alslev Anlæg at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.

Alslev Anlæg har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten. Samt alle former for plantearbejder.​

Vi udfører også andre former for arbejde i haven, såsom fældning af træer og større buske, klipning og beskæring af hække, buske og planter for vores kunder.

Vi afklarer, i samarbejde med kunden, behov og ønsker, og derefter udarbejder vi et skriftligt tilbud, som vi sender til kunden uforpligtende.

Ønsker du at få et tilbud på udførelse af opgaver i din have, så kontakt os enten via hjemmesiden ”Kontakt os” eller ring til os.​