UKRUDTSBRÆNDING OG SPRØJTNING

Alslev Anlæg tilbyder bekæmpelse af uønsket vegetation mellem fliser på fortove, gangstier, fællesarealer og grønne arealer.

Ukrudt findes på fortove, parkeringspladser, stier, torve og andre udendørsarealer med faste belægninger. Det kan med tiden gøre belægninger usikre at færdes på og ødelægge dem, idet ukrudt i fugerne presser fliser og belægningssten fra hinanden. Med tiden trænger vand ned i bærelaget, som kan give sætninger og opfrysninger. Desuden kan ukrudt også forhindre regnvand i at løbe hen til kloakken, som kan skabe vandpytter.

Bekæmpelse af ukrudt sikrer belægningerne en længere levetid og et acceptabelt udseende. Fortove holder cirka 10 år mindre, hvis man undlader ukrudtsbrænding. Ukrudtsbrænding er med andre ord en god investering.

Ved ukrudtsbrænding tager vi de nødvendige brandtekniske forholdsregler, så brandsikkerheden ved ukrudtsbrænding er i top.​

Hvilken type af sprøjning skal jeg vælge?

Vi sprøjter med og uden herbicider. Forskellen er kort sagt prisen og den miljømæssige omkostning. Da den pesticidefri behandling af ukrudt foretages 5-12 gange om året, vil der være mindre ukrudt på belægningerne i løbet af året. Den pesticidefri behandling er derfor dyrere end behandlingen med herbicider, som kun kræver sprøjtning 1-2 gange årligt.

Kontakt Jens Petersen på telefon 4045 5461 eller jens@alslev-anlaeg.dk og få mere information om ukrudtsbrænding og sprøjtning, samt bekæmpelse af uønsket vegetation mellem fliser på fortove, gangstier, fællesarealer og grønne arealer.