2
3
1

ERHVERV

Stor erfaring med virksomhedssamarbejde i Nordsjælland

Lad Alslev Anlæg varetage vedligeholdelsen af din virksomheds udendørsarealer, da vi har stor ekspertise på dette forretningsområde gennem mange års erfaringer fra velfungerende virksomhedssamarbejder.

Vi kan levere totalløsninger, hvor Alslev Anlæg står for den daglige vedligeholdelse af virksomhedens grønne områder og udførelse af anlægsopgaver. Vi aftaler i samarbejde med kunden om krav og ønsker til opgavens omfang, og så står vi for at udføre opgaven. På denne måde kan virksomheden få en bedre vedligeholdelse af sine grønne områder, og dermed også skabe en bedre driftsøkonomi.​

Vi arbejder for:

  • Boligforeninger- og selskaber
  • Virksomheder
  • Offentlige institutioner

Boligselskaber

For at bo godt og trives i sin bolig, skal de ydre rammer om boligen være pæne og velholdte. De grønne arealer omkring boligen skal være inspirerende for beboerne, således at arealerne aktivt vil blive benyttet af beboerne, og at beboerne føler, at de får en god oplevelse i de omkring liggende arealer.

Alslev Anlæg står klar til at hjælpe dig med din virksomheds udendørsarealer

Indhent et uforpligtende tilbud

Lad Alslev Anlæg, som er specialiseret i anlæg, renovering og vedligeholdelse af grønne områder i boligforeninger, varetage dine grønne arealer.

Vi har et ønske, og det er at skabe gode rammer for jeres beboere.

Mangler din virksomhed en anlægsgartner, der kan stå for udendørsarealerne? Så kontakt os i dag.

Vi strikker gerne et uforpligtende tilbud sammen til dig.

Ring til os
Skriv til os

Vi klarer det meste

Vi har mange års erfaring inden for udførelse af græsklipning og gødning af græsplæner.

Alslev Anlæg tilbyder græsklipning og gødning af store græsplæner inklusiv græsklipning på skråninger og andre svært tilgængelige steder omkring boligforeninger og virksomheder. Vi udfører græsklipning på hele Sjælland.

For at få en tæt, flot og slidstærk græsplæne, kan man øge græsplænens vækst ved tilførsel af gødning. Med Gødning af græsplænen bliver plænen i stand til at modstå slid, tørke, ukrudt og sygdomme.

Gødningsplan

Hvis boligforeningens græsplæne eller grønne arealer ofte er meget slidt eller udtørret, kan gødskning og en gødningsplan være en god idé. Med udgangspunkt i vækst- og vejrforholdene udarbejder vi en plan, så boligforeningen får en velplejet græsplæne og grønne arealer.

Vertikal skæring af græs

Vi tilbyder også vertikalskæring, som er en form for kraftig rivning af græsset, hvor dødt græs fjernes. Fordelen ved vertikalskæring er, at jorden gennemluftes, så luft og vand nemmere trænger igennem.

Ved at få en gartner til at udføre en årlig vertikalluftning og gødning kan man give græsplænen nyt liv og minimere væksten af ukrudt og mos. Vertikalskæring bør foretages i maj eller september, når græssets vækst er på sit højeste.

Kantskæring af græs

Det er en god idé at få udført kantskæring af rabatter langs veje, så man undgår at græs vokser over asfalteret arealer og nedbryder dette. Dermed holder asfalteringen længere, som betyder lavere udgifter til renovering af asfaltbelægningen.​ Alslev Anlæg tilbyder kantskæring op til fliser, rundt om bede og træer.

Rådgivning

Vi yder også gerne rådgivning ved etablering af grønne områder til boligselskaber. Ved at vælge den rigtige græstype og blande arter og sorter, kan man udnytte de forskellige græssorters gode egenskaber og få den bedste græsplæne til formålet.

Spar penge på serviceaftaler!

Vi tilbyder serviceaftaler, der inkluderer fast pleje og vedligeholdelse af græsplæner, parkeringsarealer samt grønne områder. Med en fast serviceaftale opnår du kontante fordele, mindre administration og tilfredse beboere.

Med vores moderne maskinpark er vi i stand til at udføre græsklipning og gødning af store arealer til boligselskaber og virksomheder hurtigt og effektivt.

Alslev Anlæg tilbyder bekæmpelse af uønsket vegetation mellem fliser på fortove, gangstier, fællesarealer og grønne arealer. Ring til os i dag og få mere information om ukrudtsbrænding og sprøjtning, samt bekæmpelse af uønsket vegetation.

Ukrudt findes på fortove, parkeringspladser, stier, torve og andre udendørsarealer med faste belægninger. Det kan med tiden gøre belægninger usikre at færdes på og ødelægge dem, idet ukrudt i fugerne presser fliser og belægningssten fra hinanden. Med tiden trænger vand ned i bærelaget, som kan give sætninger og opfrysninger. Desuden kan ukrudt også forhindre regnvand i at løbe hen til kloakken, som kan skabe vandpytter.

Bekæmpelse af ukrudt sikrer belægningerne en længere levetid og et acceptabelt udseende. Fortove holder cirka 10 år mindre, hvis man undlader ukrudtsbrænding. Ukrudtsbrænding er med andre ord en god investering.

Ved ukrudtsbrænding tager vi de nødvendige brandtekniske forholdsregler, så brandsikkerheden ved ukrudtsbrænding er i top.​

Hvilken type af sprøjning skal jeg vælge?

Vi sprøjter både med og uden herbicider. Forskellen er kort sagt prisen og den miljømæssige omkostning. Da den pesticidefri behandling af ukrudt foretages 5-12 gange om året, vil der være mindre ukrudt på belægningerne i løbet af året. Den pesticidefri behandling er derfor dyrere end behandlingen med herbicider, som kun kræver sprøjtning 1-2 gange årligt.

Alslev Anlæg tilbyder stubfræsning af træ, hækstubbe og bambus til boligselskaber, boligforeninger og kommuner på hele Sjælland.

Fordelen ved stubfræsning er, at det er let og billigt at fjerne træstubbe i forhold til opgravning og bortkørsel af stub. Efter stubfræsning af træstubben jævnes hullet med jord, så man ikke kan se træstubben. Stubfræsning er derfor en god idé, idet man undgår at rive rødder op og efterlader synlige spor på græsplænen.​

Fordele ved stubfræsning:

  • Nem bortskaffelse
  • Ingen spor på græsplænen
  • Stubfræsning er billig i forhold til almindelig opgravning

Man bruger dækning af flis og bark til beskyttelse af planter og buske. Flislaget er en dekorativ løsning, som er god til bekæmpelse af ukrudt og som beskyttelse mod frostskaber. Desuden holder flislaget på fordampningen, der forhindrer udtørring af planter og blomster. For at dækning med flis og bark har den optimale effekt, må jorden ikke indeholde rodukrudt, ligesom flislaget skal være minimum 10 cm. tykt.​

Flislaget kan fås i flere forskellige farver og typer af træ. Dækning med flis og bark er dermed en oplagt, forskønnende og giftfri løsning til bekæmpelse af ukrudt i haver og bede.

Hvis man ønsker at spare penge på vedligeholdelse, er dækning med flis og bark en oplagt løsning. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.

Alslev Anlæg tilbyder desuden fejning af flisebelægninger på hele Sjælland.

En hård vinter med regn og rusk kan fjerne fugesandet på belægningen, ligesom det kan blive mørkt. En fejning af belægningen vil friske belægningen op, ligesom man ved samme lejlighed kan sprede nyt strandsand, der gør fugningen flot og ensfarvet.​

Galleri