2
3
1

Professionel opsætning af hegn i Nordsjælland

Alslev Anlæg leverer dig opsætning af hegn til priser, hvor alle vores kunder kan følge med, og hvor alle aftaler om pris og deadline bliver overholdt.

Vi foretager opsætning af hegn for både private kunder, der ønsker lidt afskærmning fra naboen, vinden eller forbipasserende, og for erhvervskunder såsom boligforeninger, der skal bruge afskærmning mellem haver eller en afgrænsning af fællesområder m.m.

Vi hjælper kunder i Nordsjælland samt i Køge om omegn.

Professionel og holdbar løsning på opsætning af hegn

Påtænker du at få arrangeret opsætning af hegn, så er det vigtigt, at du får kompetent og professionel sparring.

Opsætning af hegn kan ofte være en problemfyldt affære, og når du først er færdig med opsætningen af hegnet, kan det være svært at rette op på eventuelle fejl senere hen.

For at komme ud over disse problemer og få en professionel opsætning af hegn kan du med fordel anvende anlægsfirmaet Alslev Anlæg.

Hos Alslev Anlæg er vores medarbejdere særdeles professionelle og serviceorienterede og har flere års erfaring indenfor opsætning af hegn. Det giver dig en opsætning af hegn i højeste kvalitet med mange års holdbarhed.

Gode råd til opsætning af hegn

I forbindelse med hegnsopsætning er det i særdeleshed vigtigt, at dine pæle sættes dybt nok, og at dine huller i bredden er så smalle som muligt.

Ved opsætning af hegn er det også ofte smart at anvende cement i hullerne – enten i hjørnehullerne eller i alle dine hegnshuller.

Du kan få mange flere gode råd og mere information omkring opsætning af hegn af vores dygtige anlægsgartnere. Kontakt os for mere information eller for at få et uforpligtende tilbud på opsætning af dit hegn.

Ring til os
Skriv til os