2
3
1

PROFIL

Alslev Anlæg udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Vi etablerer derudover også legepladser og udemiljøer, såsom haver og parker. Vi udfører også anlægsarbejde for private kunder.

Vi holder til i Karise mellem Næstved og Køge, men leverer vores ydelser til hele Sjælland.

Alslev Anlæg er ejet af anlægsgartner Jens Petersen, som gennem flere år har opbygget en solid virksomhed. Jens Petersen har drevet selvstændig anlægsgartner virksomhed siden 1985, og beskæftiger i dag 12 anlægsgartnere, der alle har spidskompetence indenfor anlægsgartner- og belægningsarbejde.​

Vores store maskinpark gør os i stand til at løse mange opgaver inden for anlægsgartner branchen. Vi udvider vores maskinpark i takt med at nye anlægsgartner- og belægningsarbejdet kræver det.

Vi garanterer ydelser af den rette kvalitet, da vi er medlem af organisationen Danske Anlægsgartnere (DAG), som har et ankenævn og en garantifond.

Alslev Anlæg er i 2010 blevet certificeret taggartner hos Zinco. Det betyder, at firmaet nu også leverer grønne løsninger på tagarealer, fx tagterrasser og parkeringspladser.

Jens Petersen er tidligere medlem af Hovedbestyrelsen af Danske Anlægsgartnere i gennem 10 år.​ Jens Petersen er nu også Regnvandskonsulent, og udfører Lokal afledning af regnvand (LAR) dvs. regnbede, faskiner, permable-belægninger mv.

En uddannelse der er taget på Teknologisk Institut og Københavns Universitet Skovskolen.