2
3
1

LEGEPLADSER

Det er vigtigt, at børn har mulighed for at lege på sikre, inspirerende og spændende legepladser, hvor børnene kan udvikle deres motorik og have mange sjove timer sammen med deres legekammerater.

En sjov legeplads består også af trygge rammer, som er i harmoni med de grønne arealer og legepladsens design. Legepladsen skal være et spændende og sjovt sted, hvor forældre, venner og børn leger og venskaber knyttes.

Alslev Anlæg har stor erfaring med opbygning, renovering og etablering af sjove, sikre legepladser og tilhørende udemiljøer, som giver små og store børn en god oplevelse og sjove udfordringer.

Vi hjælper kunder i Nordsjælland samt i Køge og omegn.

En fleksibel legepladsløsning

Legepladserne fås i forskellige størrelser, kvalitet og med mange forskellige legeredskaber. Legepladsen kan tilpasses børnenes alder (1-6 år, 2-5år, 3-12år, fra 8 år) og aktivitetsniveau, ligesom man løbende kan udbygge og udskifte legepladsens legefunktioner.

Legepladsen kan leveres og i forskellige farver og materialer, som har indflydelse på legepladsens holdbarhed, sikkerhed og krav til vedligeholdelse.

Etablering og bygning af klatrevæg er f.eks. beklædt med HPL (High Pressure Laminat), som er et vedligeholdelsesfrit højtrykslaminat, der tåler regn og rusk, ligesom klatrenet fremstilles af nylonomviklede stålkabler, der minimerer risiko for beskadigelse.

Tilbud på opførelse af legeplads i Nordsjælland?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud eller at høre mere om opførelse og etablering af en sjov og anderledes legeplads til små og store børn fra Alslev Anlæg.

Ring til os
Skriv til os

Løsninger til legepladser

Alslev Anlæg leverer sjove og sikre legepladser med høj legeværdi og lang levetid til skolefritidsordninger (SFO), børnehaver, fritidshjem, institutioner og boligforeninger i hele Nordsjælland samt i Køge og omegn.

Vi leverer legepladsanlæg til følgende typer miljøer:

  • Modulopbygget miljøer
  • Rutschebaner, gynger, vippedyr, klatrevæg, boksebold, klatrenet, fjedredyr, pyramidenet, stålredskaber (næsten vedligeholdelsesfrit)
  • Emne legepladser
  • Faldunderlag
  • Parkanlæg med følgende tilbehør
  • Hegn til ranksystemer, pergulaer, containergårde, boldgårde samt industriarealer
  • Bænke og borde
  • Cykelstativer
  • Papirkurve

​Legepladsprodukterne er fra HAGS og UNO, som lever op til reglerne inden for legepladssikkerhed DS/EN 1176/1177.