2
3
1

Lægning af terrasse i Norsjælland

Hos Alslev Anlæg finder du branchens bedste samarbejdspartner inde for lægning af terrasser.

Lægning af alle slags terrasser

Hvad enten du ønsker dig en stor åben terrasse med plads til gæster og hyggelige stunder, eller hvis du ønsker dig en lille hyggelig solskinsplet i hjørnet af haven, hvor du kan nyde aftenssolen, kan vi klare opgaven med lægningen af terrassen.

Vi har stor erfaring med lægning af terrasser og varetager også de større opgaver, hvor der skal lægges terrasser til adskillige nye rækkehuse eller andet boligkompleks. Hos os er ingen opgave inden for terrasselægning for stor eller for lille.

Få terrasse i det materiale, du ønsker

Vi udfører lægning af terrasser i alle slags materialer, hvad enten det er fliser, herregårdssten, beton eller andet materiale.

Vi hjælper og rådgiver dig med de forskellige valg i forbindelse med lægningen af terrassen, så du får en terrasse, der matcher lige præcis dine ønsker og behov.

Vi er beliggende i Karise ved Køge, men lægger terrasser på hele Sjælland.

Hos Alslev Anlæg har vi kun dygtige, fleksible og professionelle brolæggere og anlægsgartnere ansat, hvilket sikrer dig en terrasse i høj kvalitet, der holder i mange år frem.

Lægning af terrasse i Nordsjælland

​Terrasse inspiration

Når du anlægger en ny terrasse kan inspiration hentes mange steder fra. Der er utallige designmuligheder indenfor terrasser, hvor kun din fantasi sætter grænser.

Når du anvender Alslev Anlæg, vil vores anlægsgartnere derfor sætte sig ned og sammen med dig finde ud af, hvordan din drømmeterrasse skal se ud.

Derudover bibringer vores anlægsgartnere rettidig ekspertise i praktiske spørgsmål såsom terrassens fundament, materialer, opmåling, tromling og planering.

​​Kontakt os for lægning af terrasse

​Vi kan stå for alt fra start til slut i processen med lægningen af terrassen – alt fra udgravningen til stabiliseringen af fundamentet til selve lægningen af terrassen. Vi er kendetegnet ved god service og høj kvalitet, da vi bygger vores succes på tilfredse kunder.

Så kontakt os, og vi lave r en aftale. Så kan du være sikker på, at lægningen af din terrasse bliver helt perfekt.

Ring til os
Skriv til os