2
3
1

Træfældning af træer i alle størrelser

Mangler du en træfælder i Nordsjælland?

Skygger et træ for trafikken eller er generende for forbipasserende, kan der være brug for en træfældning eller beskæring.

Hos Alslev Anlæg i kan vores professionelle team udføre alt inden for træfældning for både vores private kunder såvel som virksomheder, kommuner, institutioner og boligforeninger.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe kunder i Nordsjælland samt i Køge og omegn.

Alslev Anlæg har stor erfaring indenfor træfældning på Sjælland som du kan læse mere om her og er efterhånden blevet en af markedets bedste udbydere af denne service. Hos Alslev Anlæg udfører vi træfældning indenfor primært tre områder:

  • Topkapning,
  • Beskæring
  • Fældning af særligt farlige træer.

Vores anlægsgartnere er især kompetente indenfor fældning af store træer for boligforeninger, kommuner og boligselskaber. Fældning af store træer er her en kompliceret proces, der skal håndteres af specialister, så man undgår beskadigelse på personer og ejendom, når grene eller hele træer falder ned

Har du brug for beskæring af træer?

Med en professionel beskæring af træer og buske er du sikret, at træet bliver beskåret rigtigt og på den rigtige årstid.

Alle træer og buske er forskellige af art og kræver hver i sær en professionel håndtering for at få det optimale ud af beskæringen.

Vi kan udfører det professionelle arbejde for dig, hvad enten det er træer og buske, der skal beskæres i en privat have, på et boligareal, eller hvis det er træer på offentlig grund, der skal beskæres på grund af trafikalt udsyn og gene.

Kontakt os i dag for at få en kvalitetsbevidst træbeskæring til yderst fornuftige priser. Vi rykker ud med kort varsel!

Få kvalitetsbevidst træbeskæring

Alslev Anlæg udfører træfældning i Nordsjælland og i Køge

Vi fælder træer efter gældende sikkerhedsregler

Vi udfører træfældning på Sjælland efter alle gældende sikkerhedsregler, og vi bruger udelukkende uddannet arbejdskraft og kvalitetsudstyr.

Når vi udfører træfældning, bruger vi træfsikre metoder og har den rette teknik til at udføre kontrollerede fældninger.

På den måde kan vi sørge for, at træet ikke vælter ned i en eventuel tagryg eller bil under fældningen. Således undgår vi unødvendig fare og omkostningstunge skader.

Vi tilbyder gode råd fra start!

Er du i tvivl om, hvorvidt en træfældning eller beskæring er nødvendig? Vi giver naturligvis gode råd og vejledning fra start. Vi kommer ud og besigtiger opgaven og giver et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os med det samme.

Ring til os
Skriv til os