Opsætning af støttemure tilbydes

Er terrænet ujævnt, kan etablering og vedligehold af anlæg være yderst besværligt. Det kan desuden også betyde, at buske og træer har svært ved at få rodfæste og stå lodret, og dermed er de også mere sårbare over for storm og snetryk. Hos Alslev Anlæg kan vi hjælpe dig med at skabe gode løsninger i alt terræn. Vi tilbyder blandt andet opsætning af støttemure for kunder i Køge, Karise og omegn samt i København og resten af Sjælland. 

Udlign højdeforskellen i terrænet med en støttemur

Med en støttemur udlignes højdeforskellen i terrænet. Vi kan stå for hele opgaven, og vi har både kompetencer og materiel til at tilbyde den optimale løsning til konkurrencedygtige priser. Vores maskinpark gør det muligt at foretage udgravning og lignende med små maskiner. Det er optimalt i forhold til omgivelserne, som ikke ødelægges eller på anden måde tager skade. Vi tilbyder opsætning af støttemure i beton & belægningssten samt mange andre materialer som for eksempel træ og sten.

Ring og hør mere om opsætning af støttemure i haven

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for yderligere oplysninger om etablering og opsætning af støttemur, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en fair pris på din opgave. Ring på telefon: 4045 5461 eller skriv os en mail: jens@alslev-anlaeg.dk.

​Vi kan også være behjælpelig i forbindelse med enhver anden form for belægning, og vi kører blandt andet ud til private og erhverv i Køge, København, Nordsjælland samt resten af Sjælland. Skal vi også komme forbi dig?

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook