Lægning af indkørsel udføres med mange års erfaring

Kunne du tænke dig en simpel og enkel eller en mere avanceret indkørsel? Hos Alslev Anlæg kan vi udføre lægning af indkørsel i mange forskellige materialer lige fra beton og granit til perlesten og herregårdssten.

Med vores mangeårige erfaring inden for design og lægning af indkørsler kan vi også stå for anlæg af græsplæne eller en flisebelægning i et unikt mønster. Vi varetager blandt andet opgaver for kunder i Køge, Karise og omegn, København, og på resten af Sjælland.

Når vi lægger fliser til indkørslen, kan vi sørge for at skabe et mønster ved at blande forskellige fliser og sten, så du får en indkørsel, der matcher din bolig, virksomhed eller ejendom, hvor udendørsarealet og boligens æstetiske fremtoning også er tænkt med i planen.

Hos gartner Alslev Anlæg er lægning af indkørsel blevet til et af vores specialområder.

Vi klarer alt arbejdet i forbindelse med lægning af indkørsel

Vi står for det hele, når vi står for lægning af indkørsel. Det inkluderer udgravningen til indkørslen og nedlægning af stabilgrus, hvilket skaber det bedste fundament til en langtidsholdbar indkørsel i høj kvalitet.

Hvad koster en ny indkørsel?

Der er stor forskel på, hvor meget en ny indkørsel koster. Vores priser afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Hvor stor indkørslen skal være
  • ​Hvilke fliser eller sten du vælger
  • ​Om vi først skal fjerne en gammel belægning.

Kunne du tænke dig en pris på lige netop den indkørsel og det flisearbejde eller brolægning, som du drømmer om? Kontakt os allerede i dag, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os, hvis du ønsker lægning af fliser eller sten i din indkørsel, der holder i mange år frem. Vi hjælper kunder på hele Sjælland, herunder særligt i Nordsjælland samt i Køge og omegn. Vi tilbyder desuden også rensning af fliser eller anlægning af have hvis dette ønskes.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook