Brolægning af enhver størrelse

Har du brug for en ny indkørsel? Eller er der behov for en ny parkeringsplads ved kontoret? Hos Alslev Anlæg er vi førende inden for brolægning. Hos os er ingen belægning for lille eller for stor, og med vores brede erfaring inden for belægningsarbejde er du garanteret en flisebelægning af en høj kvalitet. Vi har mange års erfaring i branchen, og det er din sikkerhed for et veludført arbejde. 

Vi tager ud på hele Sjælland, og vi stræber altid efter at yde den bedste service til vores kunder. Særligt tager vi ud i København, Nordsjælland samt i Køge og omegn ud fra vores beliggenhed i Karise.

Vi udfører en lang række opgaver, og der er ikke den opgave vi ikke kan klare.

Vi udfører blandt andet:​

  • Stier
  • Fortove
  • Parkanlæg
  • Indgangspartier
  • Udendørsarealer
  • Parkeringspladser
  • Andre former for brolægning.

Vi udfører brolægning i mange forskellige typer belægningssten, hvad enten du ønsker granit, brosten, chaussésten eller andet materiale. Vi anvender altid de bedste materialer af den højeste kvalitet, og vi kan levere lige præcis den brolægningsløsning, du ønsker.​

Holdbar belægning af en erfaren brolægger

Vores dygtige og kompetente medarbejdere består både af brolæggere og anlægsgartnere, så du er sikker på at få en professionel og holdbar brolægning. Vi vurderer altid underlaget og afvandingsforholdet, inden vi udfører brolægningen. Ligeledes sørger vi for at komprimere underlaget således, at belægningen ikke sætter sig og skaber ujævnheder eller tager vand ind. På den måde bliver omkostninger til vedligeholdelse af brolægningen minimeret. 

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning afhænger blandt andet af, hvor stor belægningen skal være, og hvilket materiale vi skal bruge til opgaven. Vi udarbejder derfor et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, når vi ved mere om din opgave. Du kan altid forvente at få en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi tilbyder

Har du brug for brolægning på Sjælland?

Vi sørger for hele processen med brolægning fra udgravning og klargøring, til belægningen er på plads. 

Vi udfører brolægning der hvor du har behov for det– for private såvel som erhverv. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores arbejde, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en konkret opgave. Du kan altid ringe til vores anlægsgartner på Telefon: 4045 5461 eller skrive en E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Vi udfører ofte brolægning i Nordsjælland samt i Køge og omegn, men vi hjælper naturligvis kunder på hele Sjælland. Vi tilbyder desuden også beskæring af træer, rensning af fliser eller lægning af indkørsel & lægning af terrasse.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook