Haveservice udføres af professionel gartner

​Hos Alslev Anlæg i Karise nær Køge finder du den rette gartner til al slags haveservice, som udføres på hele Sjælland.

Vores gartnere udfører blandt andet:

Få den have du altid har drømt om

Haveservice og vedligeholdelse af grønne områder kan for mange husejere, virksomhedsejere og kommuner være for tidskrævende, for omfangsrigt eller blot for svært, hvis man ikke har den fornødne viden og ekspertise om, hvordan havearbejdet skal udføres ordentligt.

Med os som din gartner og samarbejdspartner behøver du ikke bekymre dig om noget. Med vores store erfaring og høje ekspertise inden for haveservice, er du garanteret en have i højeste kvalitet.

Træk havearbejdet fra i SKAT

Vi lægger stor vægt på god service og skræddersyede løsninger, når vores gartnere udfører haveservice. Det er vores ønske at skabe et resultat, der både holder her og nu og på sigt. Som gartnere mener vi, at vi gennem god kommunikation, ihærdighed og grundig haveservice kan sikre dig en have både du og vi kan være stolte af.

Husk at du kan trække det havearbejde vi udfører fra i SKAT.

Med et håndværkerfradrag på 15.000 kroner per skatteborger per husstand er der mange penge at spare på arbejdet i forbindelse med reparationer, udskiftninger og installationer. Alt du skal gøre er at trække beløbet til arbejdslønnen fra som servicefradrag på din næste selvangivelse.

Få mere information

Du kan læse mere om, hvilke former for havearbejde vores gartner udfører her på hjemmesiden.

Har du brug for mere information, eller ønsker du et tilbud på haveservice? Tøv ikke med at kontakte os.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook