Vi laver alt inden for belægningsarbejde

Få udarbejdet din belægning ud fra dine behov

Drømmer du om en ny flisebelagt terrasse, en gangsti ned gennem haven, eller en ny trappe, fra indkørslen og op til din hoveddør? Ved Alslev Anlæg varetager vi alle former for belægningsarbejde, og for os er ingen opgave hverken for stor eller lille. Uanset om du skal have belagt et mindre område i haven eller et større offentligt areal, så leverer vi den samme høje kvalitet i vores arbejde.

Vi er beliggende i Karise ved Køge, men vi udfører belægningsarbejde på hele Sjælland. Hos Alslev Anlæg har vi kun dygtige, fleksible og professionelle brolæggere og anlægsgartnere ansat, hvilket sikrer dig resultater i din flisebelægning, der lever op til de højeste branchestandarder, og som holder i mange år frem.

Belægningsarbejde på solide fundamenter

Som anlægsgartnere og brolæggere kan vi levere en komplet løsning til alle former for belægningsarbejde. Det betyder blandt andet, at vi udfører alt det nødvendige gravearbejde og kan lægge et solidt fundament, så din nye brolægning er godt fremtidssikret mod slid, brug og vejrforhold.

Vi tilbyder vores belægningsarbejde til mange forskellige have- og anlægsprojekter, og du kan eksempelvis få hjælp med belægninger til:

  • ​Lægning af terrasse
  • ​Udendørs trapper
  • ​Lægning af indkørsel
  • Havesti
  • Opsætning af støttemure
  • Og meget andet

Foruden vores belægningsarbejde kan vi også hjælpe dig med løbende vedligehold og pleje af dine belægninger. Det kan vi eksempelvis med vores professionelle fliserensning, der bringer nyt liv til gamle fliser.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores belægningsarbejde er det helt rigtige for dig, eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have til vores ydelser og arbejde.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook