Flisebelægning i Nordsjælland

Skal du have lagt nye fliser? Lægning af fliser kan for mange være et kompliceret håndværk. Dog har vi hos anlægsgartner hos Alslev Anlæg mange års erfaring og høj ekspertise inden for flisebelægning, som vi udfører for kunder i Køge og omegn, København, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Vi hjælper boligselskaber, ejendomsforeninger, kommuner, virksomheder og private kunder.

Flisearbejde tilpasset dine ønsker

Når vi udfører belægning af fliser, skaber vi løsninger, der er tilpasset vores kunders individuelle behov. På baggrund af en tæt dialog med dig som kunde skræddersyr vi en løsning, der matcher dine ønsker og din økonomi. Er der eventuelt behov for udendørs trapper eller en støttemur i samme omgang, som vi lægger fliser, kan vi selvfølgelig også klare den opgave. På den måde er du sikret, at trappen eller støttemuren bliver i samme materiale som fliserne og af samme høje kvalitet.

Vi lægger blandt andet fliser til disse formål:

  • ​Ny terrasse
  • Bålplads
  • Gangsti i have eller park- og anlægsområde
  • Parkeringspladser
  • Ny indkørsel

Altid høj kvalitet

Vi sørger selvfølgelig for, at underlaget er i orden, inden vi påbegynder fliselægningen. Vi sørger for at komprimere underlaget, inden vi lægger fliserne, så resultatet bliver langtidsholdbart og uden uligheder. Med vores professionelle team af brolæggere og anlægsgartnere er du garanteret en flisebelægning i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder også lægning af terrasse, hvis du ønsker dette.

Få et tilbud på flisebelægning i Nordsjælland

Vi udfører blandt andet lægning af fliser i Nordsjælland samt i Køge og omegn. Kontakt os, hvis du har brug for en professionel flisebelægning, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på brolægning. Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores priser og ydelser.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook