Lægning af terrasse med fliser og opbygning af træterrasse

Vælg branchens bedste samarbejdspartner

Hos Alslev Anlæg finder du branchens bedste samarbejdspartner inden for lægning af terrasse samt opbygning af træterrasse. Vi holder til i Karise og varetager mange opgaver for både private og erhverv i Køge og København, mens vi også gerne kører ud til kunder på resten af Sjælland.

Få mest muligt ud af din have med lægning af terrasse

Hvad enten du ønsker dig en stor, ny træterrasse med plads til gæster og hyggelige stunder, eller du ønsker dig en lille, hyggelig solskinsplet i hjørnet af haven, hvor du kan nyde aftensolen, så kan vi klare opgaven med opbygning af træterrasse. Vi har stor erfaring med lægning af terrasse og varetager også de større opgaver, hvor der skal lægges terrasser i fliser eller træ til adskillige nye rækkehuse eller et boligkompleks.

Når du anlægger en ny fliseterrasse eller ønsker opbygning af træterrasse, så kan inspiration hentes mange steder fra. Der er utallige designmuligheder inden for terrasser, hvor kun din fantasi sætter grænser. Når du anvender os, vil vi som anlægsgartner derfor sætte os ned og sammen med dig finde ud af, hvordan din drømmeterrasse skal se ud. Derudover bibringer vi rettidig ekspertise i praktiske spørgsmål såsom terrassens fundament, materialer, opmåling, tromling og planering.

Kontakt os for at få et tilbud på opbygning af træterrasse

​Vi kan stå for alt fra start til slut i processen med lægning af terrasse og opbygning af træterrasse – lige fra udgravningen og stabiliseringen af fundamentet til selve belægningen. Vi er kendetegnet ved god service og høj kvalitet, da vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser. Så kontakt os, og vi kan indgå en aftale med en fair pris.

Byg en træterrasse med os – så kan du være sikker på, at lægningen af din terrasse bliver helt perfekt. Vi kan også stå for lægning af indkørsel, udendørs trapper og andet belægningsarbejde.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook