Træfældning og beskæring af træer i alle størrelser

Mangler du en anlægsgartner til træfældning i København eller resten af Sjælland? Skygger et træ for trafikken, eller er det generende for forbipasserende? Så kan der være brug for en træfældning eller en beskæring af træet. Hos Alslev Anlæg kan vores professionelle team udføre alt inden for træfældning og beskæring af træer for både vores private kunder såvel som virksomheder, kommuner, institutioner og boligforeninger.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe kunder i Nordsjælland samt i Køge og omegn ud fra vores beliggenhed i Karise. Vi har stor erfaring inden for træfældning og beskæring af træer på hele Sjælland, og vi er efterhånden blevet en af markedets bedste udbydere af denne service. Hos Alslev Anlæg udfører vi træfældning inden for primært tre områder

  1. ​Topkapning af træer
  2. ​Beskæring af træer
  3. Fældning af særligt farlige træer

Vores anlægsgartner er især kompetente inden for fældning af store træer for boligforeninger, kommuner og boligselskaber. Fældning af store træer er en kompliceret proces, der skal håndteres af specialister, så man undgår beskadigelse på personer og ejendom, når grene eller hele træer falder ned.​

Har du brug for beskæring af træer?

Med en professionel beskæring af træer og buske er du sikret, at træet eller busken bliver beskåret rigtigt og på den rigtige årstid. Alle træer og buske er forskellige af art og kræver hver især en professionel håndtering for at få det optimale ud af beskæringen.

Vi kan udføre det professionelle arbejde for dig, hvad enten det er træer eller buske, der skal beskæres i en privat have på et boligareal. Det kan for eksempel være et pæretræ, et æbletræ eller en anden form for frugttræ. Vi kan også hjælpe, hvis det er træer på offentlig grund, der skal beskæres på grund af trafikalt udsyn og gene. Kontakt os i dag for at få en kvalitetsbevidst træbeskæring til yderst fornuftige priser. Vi rykker ud med kort varsel!

Vi fælder træer efter gældende sikkerhedsregler

Vi udfører træfældning på Sjælland efter alle gældende sikkerhedsregler, og vi bruger udelukkende uddannet arbejdskraft og kvalitetsudstyr. Når vi udfører træfældning, bruger vi træfsikre metoder og har den rette teknik til at udføre kontrollerede fældninger. På den måde kan vi sørge for, at træet ikke vælter ned i en eventuel tagryg eller bil under fældningen. Således undgår vi unødvendig fare og omkostningstunge skader.

Vi tilbyder gode råd om træpleje fra start

Er du i tvivl om, hvorvidt en træfældning eller beskæring er nødvendig? Vi giver naturligvis gode råd og vejledning fra start. Vi kommer ud og besigtiger opgaven og giver et uforpligtende tilbud på opgaven.

Hvad koster træfældning?

Hvor meget en træfældning koster afhænger i høj grad af, hvor mange træer du skal have fældet, og om der er tale om fældning af særligt farlige træer, eller om vi er nødt til at anvende topkapning, fordi vi ikke kan fælde træet på almindelig vis. Vi tilbyder derfor et uforpligtende tilbud med en billig pris på lige netop den fældning, du har behov for.

Kontakt os med det samme. Vi tilbyder desuden også opsætning af hegn eller plantning af træer og buske.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook