Anlægning af have med alt hvad det indebærer​

Har du brug for professionel hjælp til anlægning af have? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Alslev Anlæg står vores dygtige anlægsgartner klar til at hjælpe dig med alt lige fra anlægning af græsplæne til plantning af træer og buske.

Vi varetager mange forskelligartede opgaver for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder. Vores kunder befinder sig typisk i Køge, Karise og omegn, København eller Nordsjælland, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, hvis det er her, der er brug for vores professionelle hjælp i forbindelse med anlægning af have.

Vi er et havefirma, som du trygt kan stole på, og vi har altid fokus på at udføre kvalitetsarbejde til tiden.

Plantning af  buske samt anlægning af græsplæne

I forbindelse med anlægsarbejde udgør anlægning af græsplæne samt plantning af  buske en stor del af vores arbejde. Anlæggelse af græsplæne kan være et stort projekt at stå med selv, og vi har al den nødvendige ekspertise og de rette maskiner, der skal til for at sikre dig en flot ny græsplæne.

Plantning af buske er også en efterspurgt opgave, idet det ofte er dem, der er med til at skabe liv og hygge i en have. Med træer og buske kan man ramme haven ind, skabe liv og sjæl, og samtidig tiltrækker beplantningen som regel også masser af dyreliv.

Hvad koster det at anlægge græsplæne?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget anlægning af græsplæne koster. Vores priser på anlæg af græsplæne afhænger i høj grad af:

  • Hvor stor en græsplæne du ønsker at få anlagt
  • Om du ønsker omlægning af græsplæne
  • Om vi skal så græsfrø eller udlægge rullegræs
  • Hvor lang tid vi skal bruge på at klargøre området

Kontakt os og få beregnet en pris på anlægning af have

Uanset om du har brug for vores hjælp til etablering af en ny græsplæne, plantning af buske, eller om du ønsker en komplet anlægning af have, står vi klar til at løfte opgaven. Kontakt os gerne allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave. Ring på telefon: 4045 5461 eller skriv os en mail: jens@alslev-anlaeg.dk.​

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook