Rensning af fliser udføres i høj kvalitet

Trænger dine fliser i haven til at blive renset, så belægningen igen kan se pæn og indbydende ud, og er du på udkig efter et firma, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Alslev Anlæg har vi stor erfaring inden for rensning af fliser, og vi kan således også hjælpe dig med lige netop din opgave. Vores virksomhed er beliggende i Karise, og vi løser derfor ofte opgaver for kunder i Køge og omegn, der har brug for professionel hjælp til fliserensning. Vi tilbyder dog også fliserensning for kunder i Nordsjælland, København samt på resten af Sjælland.

Vi kan udføre rensning af:

  • ​Fliser
  • ​Brosten
  • ​Granit
  • ​Træterrasser

Vi bruger kun børster og rent vand til fliserensning. Det betyder med andre ord, at vi hverken anvender kemikalier eller gift i din have i forbindelse med rengøring af fliser og rensning af terrasse.

Vores priser på rensning af fliser

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på kun 50 kr. pr. m2.

Er arealet på under 100 m2, så er der et opstartsgebyr på 500 kr.

Vores priser er selvfølgelig inkl. moms.

Har du brug for hjælp til fliserensning?

Hvis du har brug for professionel hjælp til rensning af fliser eller træterrasse, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Har du et stort areal, du skal have renset, så udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig på din opgave i forbindelse med fliserens. 

Som gartner varetager vi opgaver for både privatpersoner og forskellige former for erhverv i Køge og omegn samt i Nordsjælland og på det øvrige Sjælland. Du kan altid ringe til os på telefon 4045 5461 eller skrive til os på e-mail jens@alslev-anlaeg.dk. Foruden fliserensning tilbyder vi også brolægning og belægningsarbejde.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook