Legepladser

​Det er vigtigt, at børn har mulighed for at lege på sikre, inspirerende og spændende legepladser, hvor børnene kan udvikle deres motorik og have mange sjove timer sammen med deres legekammerater.

En sjov legeplads består også af trygge rammer, som er i harmoni med de grønne arealer og legepladsens design.

Legepladsen skal være et spændende og sjovt sted, hvor forældre, venner og børn leger og venskaber knyttes.

Alslev Anlæg har stor erfaring med opbygning, renovering og etablering af sjove, sikre legepladser og tilhørende udemiljøer, som giver små og store børn en god oplevelse og sjove udfordringer.

Vi hjælper kunder i Nordsjælland samt i Køge, Karise og omegn.

En fleksibel legepladsløsning

Legepladserne fås i forskellige størrelser, kvalitet og med mange forskellige legeredskaber.

Legepladsen kan tilpasses børnenes alder (1-6 år, 2-5år, 3-12år, fra 8 år) og aktivitetsniveau, ligesom vi løbende kan udbygge og udskifte legepladsens legefunktioner.

Legepladsen kan leveres i forskellige farver og materialer, som har indflydelse på legepladsens holdbarhed, sikkerhed og krav til vedligeholdelse.

Etablering og bygning af klatrevæg er f.eks. beklædt med HPL (High Pressure Laminat), som er et vedligeholdelsesfrit højtrykslaminat, der tåler regn og rusk, ligesom klatrenet fremstilles af nylonomviklede stålkabler, der minimerer risiko for beskadigelse.

Få tilbud på opførelse af legeplads i Nordsjælland

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud eller at høre mere om opførelse og etablering af en sjov og anderledes legeplads til små og store børn fra Alslev Anlæg.

Løsninger til legepladser

Alslev Anlæg leverer sjove og sikre legepladser med høj legeværdi og lang levetid til skolefritidsordninger (SFO), børnehaver, fritidshjem, institutioner og boligforeninger i hele Nordsjælland samt i Køge og omegn.

Vi leverer legepladsanlæg til følgende typer miljøer:

  • Modulopbygget miljøer
  • Rutschebaner, gynger, vippedyr, klatrevæg, boksebold, klatrenet, fjedredyr, pyramidenet, stålredskaber (næsten vedligeholdelsesfrit)
  • Emne legepladser
  • Faldunderlag
  • Parkanlæg med følgende tilbehør
  • Hegn til ranksystemer, pergulaer, containergårde, boldgårde samt industriarealer
  • Bænke og borde
  • Cykelstativer
  • Papirkurve

​Legepladsprodukterne er fra HAGS og UNO, som lever op til reglerne inden for legepladssikkerhed DS/EN 1176/1177.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook