Beskæring af træer for private, erhverv og det offentlige

En kompliceret proces, der bør håndteres af specialister

Har du et træ, du ønsker beskåret, da det skygge for udsyn eller for solens adgang til din have eller et offentligt areal? Så kan vi ved Alslev Anlæg hjælpe dig. Vi tilbyder professionel hjælp til beskæring af træer, og med udgangspunkt i Karise kan vi køre ud til opgaver med fældning, pleje og beskæring af træer i Køge, København og resten af Sjælland.

Vores gartnere er især kompetente inden for beskæring af store træer for boligforeninger, kommuner og boligselskaber. Vi beskærer også mindre træer for private husejere såvel som erhvervskunder. Beskæring af træer er en kompliceret proces, der skal håndteres af specialister, så man undgår beskadigelse på personer og ejendom, når store og små grene falder ned.​

Har du brug for beskæring af træer?

Med en professionel beskæring af træer og buske er du sikret, at træet eller busken bliver beskåret rigtigt og på den rigtige årstid. Alle træer og buske er forskellige af art og kræver hver især en professionel håndtering for at få det optimale ud af beskæringen.

Vi kan udføre det professionelle arbejde for dig, hvad enten det er træer eller buske, der skal beskæres i en privat have på et boligareal. Det kan for eksempel være et pæretræ, et æbletræ eller en anden form for frugttræ. Vi kan også hjælpe, hvis det er træer på offentlig grund, der skal beskæres på grund af trafikalt udsyn og gene. Vi rykker ud med kort varsel!

Kontakt os for gode råd om træpleje

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for beskæring af træer, eller om du måske endda har brug for topkapning eller træfældning? Så giver vi naturligvis gode råd og vejledning fra start til slut. Vi kommer ud og besigtiger opgaven og giver et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os i dag og få en kompetent anlægsgartner ud til at hjælpe med beskæring af træer.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook