Udendørs trapper tilpasset dine behov

Har du en ældre, slidt udendørs trappe, der leder fra din indkørsel op til din hoveddør eller fra græsplænen og op til terrassen, og drømmer du om at få denne udskiftet til en ny og flot trappe? Eller er du i gang med et større anlægnings- eller byggeprojekt, og skal du derfor bruge hjælp til at bygge en ny udendørs trappe? Så kan du finde den helt rette hjælp og ekspertise hos Alslev Anlæg.

Som brolæggere og anlægsgartnere tilbyder vi nemlig opbygning af udendørs trapper i et væld af forskellige udtryk. Vores løsninger er udformet med udgangspunkt i dine behov – æstetisk såvel som praktisk. Vi holder til i Karise, men kører gerne ud til opgaver overalt på Sjælland, herunder i Køge og København.

Opbygning af udendørs trapper med mange muligheder

Når vi hjælper til med vores erfaring, ekspertise og kyndige håndværk til udendørs trapper kan vi tilbyde et stort udvalg af muligheder. Du kan selv få lov til at vælge præcist det udtryk, trappen skal have, og vi sørger naturligvis for, at den kommer til at passe ind i de øvrige omgivelser og belægninger.

Vi udfører udendørs trapper i alle slags materialer, hvad enten det er:

  • Fliser
  • ​Herregårdssten
  • ​Beton
  • Træ
  • ​Et andet materiale.

Vi hjælper og rådgiver dig med de forskellige valg i forbindelse med udendørs trapper, så du får et resultat, der matcher lige præcis dine ønsker og behov.

Ønsker du en komplet løsning med opbygning af terrasse, indkørsel eller andet belægningsarbejde – og en dertilhørende udendørs trappe, så kan vi varetager hele opgaven for dig.

Kontakt os og hør mere om vores priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores arbejde med udendørs trapper – uden det går på kompromis med kvaliteten af det endelige resultat.

Hvis du kunne tænke dig et konkret tilbud på en ny udendørs trappe, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Når du har fortalt os om omfanget af din opgave, udformer vi dig gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook