2
3
1

Anlægsgartner med mange års erfaring

God service og høj kvalitet. Det kendetegner alle anlægsgartnerne hos Alslev Anlæg i Karise på Sjælland.

​Som anlægsgartner anlægger og vedligeholder vi haver og udendørsarealer, både sommer og vinter. Vi arbejder for private kunder såvel som boligforeninger- og selskaber, virksomheder og offentlige institutioner.

Hos os er du sikret en anlægsgartner med stor sans for kvalitet, og som altid prioriterer dine ønsker til det arbejde, der skal udføres. Vi har gennem mange år etableret et godt og nært forhold til vores kunder på grund af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet, levering til tiden og professionelle anlægsgartnere.

Få den perfekte have med en anlægsgartner

Vi har gennem mange års erfaring opnået en stor ekspertise inden for anlægsgartneri, hvorfor vores anlægsgartner kan komme med gode råd, ideer og vejledning, hvis du står og mangler den gode ide til, hvordan din have vil tage sig bedst ud. I fællesskab kan vi sikre dig den helt rigtige løsning fra vores anlægsgartnere – et resultat som matcher lige præcis dine ønsker, din økonomi og dine behov til den perfekte have.

Vi kører ud i hele Sjælland

En anlægsgartner hos Alslev Anlæg kører til opgaver i Køge, Haslev, Næstved og resten af Sjælland, og gartnerne lægger en stor ære i altid at aflevere arbejdet til tiden, den rette pris og med en kvalitet i top.

Find inspiration her på hjemmesiden eller kontakt Jens Petersen på telefon 40 45 54 61 eller via kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud fra vores anlægsgartner.

Som anlægsgartner tilbyder vi bl.a.

Klik på de ovenstående services for at læse mere om, hvad vi som anlægsgartner kan tilbyde dig eller din virksomhed. Du kan også kontakte os her:

Kontakt os